Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
  HANÁCKÝ RYBÁŘ     

AKCE 1+1 (SLEVA)
WINDCAST BR LD 5500 - naviják s 
volnoběhem pro lov velkých kaprů


AKCE-SLEVA 55%
BROWNING BLACK VIPER

Multiplikátor na moře i pro
lov sumců  SUPER AKCE

CORMORAN SEACOR 210L
+
CORMORAN SEACOR 210LLC



NAVIJÁK NA FEEDER A LEHKOU
POLOŽENOU

CORCAST 7PiF Hyper Jet 3000

SUPER kaprový naviják
PRO CARP GBR-F 6PiF 4500

 


Podporuje mojeID

KONTAKTY

Ivo Müller - Rybářské potřeby
OD Koruna, Pekařská 1
77900 Olomouc
tel: +420 774627584
napište nám


TOP produkty pro měsíc SRPEN A ZÁŘÍ 2017
Vynikající wobblery Daiwa Tournament v SUPER AKCI
DAIWA TOURNAMENT CURRENT MASTER DR Firetiger A další


Vynikají nástrahy RIP FISHDROP FISHTIN FISH určené pro lov technikou Drop-Shot i klasickou přívlačí - nástrahy z materiálu zaručujícího precizní chod a v naprosto perfektním REAL DESIGNU. Nabízíme také TOP smáčky CORMORAN K-DON S2




Vynikající POP-UP nástraha - dipovaná KUKUŘICE UMĚLÁ PLOVOUCÍ v EXTRA silném nálevu 

TOP produkt pro lov technikou method feeder - nástrahy ve tvaru válečků -  DUMBELLS. Nástrahy umisťujeme pomocí silikonových kroužků nebo klasickým způsobem mimo háček. Tyto nástrahy jsou i v provedení POP-UP - 


Jedna z nejlepších povrchových přívlačných nástrah určených pro lov dravých ryb - pstruhů, okounů, tloušťů i štik. Kdo nemá River2sea Bubble Pop 35River2sea Bubble Popper 88 , ten nechytá rybyCool !!!

ANKETA

Kterou značku preferujete?

DAIWA DAIWA 37% CORMORAN CORMORAN 21% MAINLINE MAINLINE 20% GURU GURU 22%

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.